Η Aphrodite’s Rock Brewing Company είναι ένα μικρό ζυθοποιείο που βρίσκεται ανάμεσα στα όμορφα βουνά της Τσάδας στην Πάφο στη δυτική ακτή της Κύπρου. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που απασχολούν καλά καταρτισμένο προσωπικό και πολύ έμπειρους ζυθοποιούς από τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, καθώς και ντόπιο προσωπικό όπου όλοι μοιράζονται το όνειρο να δημιουργούν και να παράγουν μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκια, τοπική χειροποίητη "Island Beers" και "Artisan Ales" εδώ στην Κύπρο προς απόλαυση των κατοίκων της περιοχής και των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο. Με μία μεγάλη γκάμα απο μπύρες, η μικροζυθοποιεία Aphrodite’s Rock χρησιμοποιεί πάντα αγνά υλικά. Όπως λέει και το ρητό τους, θα φέρει πίσω τις γεύσεις μίας άλλης εποχής.

Οι Μπύρες:

Οι "Island Beers" προσφέρονται ως:

  • Core Beers οι οποίες παράγονται και αποθεματοποιούνται, για να είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο
  • Εποχιακές μπύρες οι οποίες παράγονται και αποθεματοποιούνται, είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια ορισμένων εποχών του έτους
  • Ειδικές Μπύρες οι οποίες παράγονται και αποθεματοποιούνται, για να είναι διαθέσιμες σε ορισμένες ειδικές περιόδους του έτους, π.χ. Burn Night, Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, Oktoberfest, τα Χριστούγεννα, κλπ ή απλά όποτε ζυθοποιοί μας να αποφασίσουν να τις ετοιμάσουν.



YORKSHIRE ROSE
Στυλ: Best Bitter
ABV: 3,8 %
Λεπτομέρειες: Μέτριο σώμα, πίνεται ευκολότερα παρασκευάζεται με προσεκτικά επιλεγμένη βύνη και Αγγλικό λυκίσκο.





LIAN SHEE
Στυλ: Irish Red Ale
ABV: 4.5 %
Λεπτομέρειες: Η Lian Shee Irish Red Ale είναι μια ακαταμάχητο αρχαίο ιρλανδικό στιλ της ale που χύνεται σε ένα όμορφο βαθύ καστανό κόκκινο χρώμα με ελαφρύ κρεμώδες κεφάλι .






LONDON PORTER
Στυλ: Αγγλικό Porter
ABV: 4.5 %
Λεπτομέρειες: Είναι μια πιστή αναπαραγωγή των παραδοσιακών 18ου αιώνα English Porter








ESB
Στυλ: ESB
ABV: 5.0 %
Λεπτομέρειες: Λαμπρό καστανό χρώμα με ένα παχύ αφρώδες υπόλευκο κεφάλι, με τελείωμα ώριμου ξύλου βελανιδιάς 






WEST COAST IPA
Στυλ: Αμερικανικού τύπου India Pale Ale
ABV: 6,0 %
Λεπτομέρειες: Τον 17ο αιώνα, παρασκευαζόταν μια υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ έντονο άρωμα λυκήσκου μπύρα για να ξεδιψάσει ο βρετανικός στρατός στην Ινδία.















source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!