Κατάστημα αγοράς υλικών και πρώτων υλών σπιτικής μπύρας

Το www.beeramatistirio.gr είναι μια επιχείρηση που πρόσφατα δημιουργήθηκε με μεράκι, γνώσεις και εκτίμηση στην διαδικασία της οικιακής ζυθοποίησης. Η εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία της το 2014 κι εμπορεύεται πρώτες ύλες και εξοπλισμό για παραγωγή φρέσκιας σπιτικής μπύρας (homemade beer)Eίναι μια ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί κυρίως ως ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για on-line παραγγελίες, ενώ παράλληλα υπάρχει και το φυσικό κατάστημα (περιοχή Αιγάλεω, Δωδεκανήσου 58, κοντά στο μετρό). Στόχος του είναι να κάνει ευρέως γνωστή τη διαδικασία παρασκευής σπιτικής μπύρας και να προσφέρει ποικιλία σε εξοπλισμό και πρώτες ύλες (Αποκλειστικά στο κατάστημα θα βρείτε ελληνικές βύνες). Όπως ισχυρίζονται οι ιδιοκτήτες μετά την πρώτη δοκιμή οικο-ζυθοποίησης «δεν υπάρχει γυρισμός». 

Τα περιθώρια εξέλιξης και βελτιστοποίησης της σπιτικής μπύρας είναι πολλά και αυτό κάνει τους homebrewers να μην χάνουν ποτέ το ενδιαφέρον τους. Οι τρόποι παρασκευής περνάνε από διάφορα στάδια, υπάρχει κλίμακα δυσκολίας και αργότερα η διαδικασία γίνεται όλο και πιο ευχάριστη καθώς έχουμε τη δυνατότητα να (μ)πεί(υ)ραματιστούμε και να δημιουργήσουμε μπύρα με τις δικές μας προτιμήσεις. Το beeramatistirio δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες: πλήρη εξοπλισμό, αυθημερόν αποστολή, ασυναγώνιστες τιμές και πάντα ένα άτομο δίπλα σου να σε συμβουλεύει. Μεταφορά με ασφάλεια της παραγγελίας, στον χώρο που θα υποδείξετε σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Για παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέχρι τη 13.00 τις καθημερινές, αποστολές αυθημερόν. Γενικότερα η παράδοση θα γίνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες σε όλη τη χώρα. Δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το site ή το κατάστημά, για να το διαπιστώσεις.

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 58 και Κοραή, Αιγάλεω
Τηλ.: 215 5555541
Facebook Foursquare e-shop

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!