Εξειδικευμένη κάβα και e-shop μπύρας στην Θεσσαλονίκη!

Η ιστορία του Beer24 ξεκινάει στην προσπάθεια αναζήτησης του ιδιοκτήτη να βρει την μπύρα ''Trooper'' των Iron Maiden (πηγαίνοντας μας πίσω, όταν τα μεγαθήρια του Βρετανικού Μέταλ κυκλοφορούσαν νέο δίσκο και ξεροσταλιάζαμε έξω απο τα δισκάδικα) και διαπίστωσε μετά λύπης ότι δεν υπήρχε πουθενά στην Ελληνική αγορά. Έχοντας την εμπειρία του ηλεκτρονικού καταστήματος λόγω επαγγέλματος (www.vertigostudios.com & www.mystore.gr) και του www.coffee24.gr αλλά και ως λάτρης της μπύρας, η δημιουργία του www.beer24.gr υπήρξε το επόμενο λογικό βήμα. Το eshop ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2014 ενώ προσφάτως στις 3 Μαρτίου άνοιξε το φυσικό κατάστημα, που αποτελεί την προέκταση των 2 ηλεκτρονικών καταστημάτων (coffee24 & beer24). Το Beer24 είναι ένα φυσικό & ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την οδό Χαλκιδικής 62 γωνία με Π. Συνδίκα στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στην Vertigo Studios που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.


Στο κατάστημά ο φίλος της μπύρας μπορεί να βρει μια εξειδικευμένη κάβα με ποικιλία που διαρκώς επεκτείνεται σε περίπου 160 ετικέτες απο όλο τον κόσμο και γκάμα απο όλα τα είδη. Προσφέρει επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή και online χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής προτοποριακών δώρων τύπου Beer Box στο στυλ μπύρας που προτιμάτε εσείς ή οι φίλοι σας. Τέλος υπάρχει η ευκολία της δωρεάν παράδοσης κατ'οίκον εντός Θεσσαλονίκης για αγορές άνω των 50 ευρώ όπως επίσης και εκτός αυτής με τις ανάλογες χρεώσεις. Πληρωμές πραγματοποιούνται με όλους τους γνωστούς τρόπους. 



Διεύθυνση: Χαλκιδικής 62, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2312 2000 24
facebook foursquare 

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!