Επειδή γιορτινές μέρες έρχονται είπα να αρπάξω την ευκαιρία και να σας παρουσιάσω-προτείνω διαδικτυακά καταστήματα -και όχι μόνο- στην χώρα μας που μπορείτε να κάνετε αγορές μπυρών, εξοπλισμού οικιακής ζυθοποίησης, εορταστικά καλάθια και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μέσω internet αλλά και επισκέπτοντας κάποια από αυτά από κοντά, για να τα δωρίσετε σε φίλους που αγαπούν την μπύρα! Για πολλά από αυτά το beeroskopio ήδη σας έχει παρουσιάσει κάποιο review. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσετε και κάποια ακόμα σε έναν οδηγό που αποσκοπεί στην ενημέρωση σας σε ένα κόσμο αγορών που πλέον μεσουρανεί, αυτόν του internet! Στην συνέχεια θα ακολουθήσει και ο οδηγός για online shopping στο εξωτερικό, κυρίως από Ευρώπη, ώστε κάποιοι να διευρύνουν τους ορίζοντές τους γευσιγνωστικά! Η σειρά παρουσίασης φυσικά είναι τυχαία αλλά η απόλαυση που προσφέρουν ίδια! Πατήστε πάνω στην λεζάντα της φωτογραφίας και μεταβείτε στο site για να περιηγηθείτε στις πάμπολες επιλογές που έχουν να σας προσφέρουν όλα αυτά τα εξαιρετικά καταστήματα!!! 

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Greekbeershop.gr

Cavaarion.gr

Cavacactus.gr

Beer Corner

OAK cava

Beernbeer.gr

Beer-shop.gr

Houseofwine.gr

BeerFactoryGR

Aboutbeer.gr (Πιθανώς εκτός λειτουργίας)
GoodBeer.gr
SorryMomLiquor
Beer-deli.gr
Beeramatistirio.gr
Alebox.gr


ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

The Beerstore

Beer24

mpyrologos

BierCenterLarisa

Beer alemannia

Bier Station

Υ.Γ Αν έχω ξεχάσει κάποιον τονίζω ότι δεν έγινε εσκεμμένα και με ένα ανάλογο comment θα προστεθεί άμεσα. Καλές αγορές και καλά πιώματα....
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!