Από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει για 14η συνεχόμενη χρονιά η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ (Athens Beer Festival 2014) και θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους λάτρεις της μπύρας, σε ένα εκπληκτικό χώρο 30.000m με απεριόριστη θέα σε θάλασσα, Αθήνα και Πειραιά.

Η πετυχημένη και μακροβιότερη διοργάνωση στο χώρο της μπύρας, από πέρσι έχει αλλάξει τον χώρο διεξαγωγής της. Έτσι λοιπόν και φέτος θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ).

Περισσότερες από 200 ετικέτες μπύρας (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πάνω από 60 Draft από όλον τον κόσμο υπόσχονται ανεπανάληπτες γευσιγνωστικές εμπειρίες.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προϊόντα που προέρχονται από την σημαντικότατη εξέλιξη των Ελληνικών μικροζυθοποιίων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών, παίζει το μουσικό πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής θα παρελάσουν και τις 15 ημέρες που διαρκεί η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ ( ATHENS BEER FESTIVAL).

Επιπλέον, πολλές καινοτομίες εισέρχονται και θεσπίζονται για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, όπως:

• INCOMING τουρισμό, με συγκεκριμένα πακέτα, από το εξωτερικό.
• VIP κάρτες για τους φανατικούς της μπύρας που μια μόνο επίσκεψη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ! Με πολλά προνόμια εκπτώσεις και δώρα.
• ΚΑΡΤΑ απεριορίστων επισκέψεων κατά τη διάρκεια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ με κόστος 20€


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!